Contact

Vragen of bedenkingen over de website of het materiaal?

Mail naar joelle.verelst@kdg.be of lien.fret@kdg.be.

Foto Joëlle Verelst

Joëlle Verelst is docent Frans en onderzoeker binnen de lerarenopleiding secundair onderwijs (EBASO) van de Karel de Grote Hogeschool.

Haar expertise situeert zich vooral binnen het domein vreemdetalendidactiek, de integratie van ex-OKAN-leerlingen in het regulier (talen)onderwijs en het ontwikkelen van didactisch materiaal.

Eerder was ze leerkracht Frans in het secundair onderwijs in de Antwerpse grootstedelijke context en docent Spaans in het volwassenenonderwijs.

Lien Fret is docent vakdidactiek talen in de verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs (VEBASO) van de Karel de Grote Hogeschool.

Daarnaast is ze onderzoeker in het expertisecentrum Toekomstgedreven onderwijs, voornamelijk binnen de onderzoekslijn ‘ondersteuningsnoden van leerlingen in de grootstad’.

Eerder was ze leerkracht Nederlands, Engels en leerkracht OKAN/NT2 in het secundair en het volwassenenonderwijs.

Foto Lien Fret
Foto Joke De Geyter

Joke De Geyter is docent Frans binnen de lerarenopleiding secundair onderwijs (EBASO en EBASO-Flex) van de Karel de Grote Hogeschool.

Zij bouwde expertise op binnen vreemdetalendidactiek, de integratie van ex-OKAN-leerlingen in het regulier (talen)onderwijs en het ontwikkelen van didactisch materiaal. 

Eerder was ze leerkracht Frans in het secundair onderwijs en docent Frans in het volwassenenonderwijs.

Expertisecentrum Toekomstgedreven onderwijs

Heb je vragen over ander onderzoek of dienstverlening rond kwaliteitsvol onderwijs vanuit de (groot)stedelijke context? Contacteer ons Expertisecentrum Toekomstgedreven onderwijs.

Praktijkgericht onderwijsonderzoek is ons vak. We werken in het bijzonder rond straffe leeromgevingen en sterk schoolleiderschap.

Je kan bij ons terecht voor onderzoek-op-maat binnen de thema’s:

  • duurzaamheid
  • diversiteit
  • democratie in het onderwijs.